Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af conny zacho, d. 31-12-2017
FLOT KREATIV HÅNDVÆRK
SPECIELT DINE TASKER
ER FINE
JEG VIL GERNE KØBE 3 STK
E-mail:
Skrevet af Lizzie Hermansen, d. 29-11-2015
Hej Susanne,
var sammen med din mor til en privat frokost i fredags. Hun fortalte, at du har åbent hus i dag, men desværre er jeg forhindret i at komme. Jeg ville meget gerne have set dine ting, men vil holde mig ajour med, om du holder åbent en anden gang. Flotte, spændende ting, du laver. Held og lykke fremover. Hilsen, Lizzie
E-mail:
Skrevet af Lykke Larsen, d. 05-03-2013
Hej og flotte tasker du laver. Jeg er lige begyndt at flette og vil spørge hvor jeg finder de klare hanke/skulderremme der er på dine tasker.
På forhånd tak
E-mail:
Skrevet af anne c, d. 16-02-2013
Wauw du er fantastisk til at lave de fletpunge.tasker.jeg er helt betaget af dem.desværre har jeg ikke råd til at købe en og det er jeg rigtig ked af.jeg drikker te og hvis du vil kan jeg samle tebreve til dig hvis det er.mange hilsner anbe
E-mail:
Skrevet af Malene V, d. 28-07-2012
Hej,
Jeg så lige at du har lavet én taske af tebreve. Eftersom at jeg har en familie der drikker en del te inkl. mig selv - som bare elsker det!
Vil jeg gerne vove mig ud i at lave sådan en taske - så mit spørgsmål er bare, hvordan har du båret dig ad med at lave sådan en fin taske?
Ang. mål, lynlås, hank og indvendig rum.
E-mail:
Skrevet af Susanne, d. 22-07-2011
Hej Lone,
Takker for dine fine ord om mine flettet tasker :O)) Jeg kommer IKKE papir i når jeg laver tasker af chipsposer. Laver dem gerne i str. 5 x 11cm, så synes jeg ikke de virker tynde i folien, når tasken er helt færdig.
Har du en hjemmeside hvor jeg kan se dine flettet tasker med foer i ? :O)
Hilsen
Susanne
E-mail:
Skrevet af lone grohnheit, d. 04-05-2011
Hejsa syntes du laver nogle super skønne tasker, jeg har ige lavet en af folie fra ostepops, det er den første jeg har lavet, syntes bare at folie er lidt tyndt at brge så jeg putter to stk avispapir i strimlerne, gør du noget for at dine ikke bliver for tynde ? er ved at blive skør af ar ikke at kunde finde ud af hvilken rem jeg skal have på og hvordan det gøres så det ser finest ud, jeg har forresten for i min med lynlås som er limet med speciel lim hilsen Lone, ( rigtig god side du har)
E-mail:

Nyeste kommentarer

28.09 | 04:30

Hej Helle, håber du lige vil skrive til mig via kontaktsiden - bjælke ude til venstre Hilsen Susanne

...
27.09 | 14:57

Hey
Vil godt købe nogle små

...
26.09 | 17:21

Hvilken størrelser har du tilbage linealer?

...
26.09 | 15:37

Hej Helle, det gør jeg, har dog ikke alle str. mere - kontakt mig gerne via kontaktsiden, hvis du har interesse i nogen af dem Hilsner Susanne

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE