Punge & Tasker flettet af folks egne billeder

Motiv taske flettet af en families egne billeder, kombineret med sorte kaffeposer. En taske som denne, er en helt unik en af slagsen, idet den er meget personlig, da ingen andre render rundt med en magen til ;O) Bagsiden af tasken, er lavet helt sort. Tasken måler ca. 12,5 x 20 cm.
Motiv taske flettet af en families egne private billeder. For at gøre billederne vandtætte, så de tåler vådt vejr, har jeg sat tape på, inden jeg har foldet og flettet. De sorte tern/led, er fra sorte kaffeposer. Tasken måler ca. 12,5 x 20 cm. Den anden side af tasken er helt sort.
Motiv pung, flettet af en venindes egne billeder. For at gøre billederne vandtætte, så de tåler vådt vejr, har jeg sat tape på, inden jeg har foldet og flettet. Pungen måler ca. 10 x 15 cm.
Dette billede er taget for at vise den anden side af pungen.
Motiv pung, flettet af en families egne private billeder. For at gøre billederne vandtætte, så de tåler vådt vejr, har jeg sat tape på, inden jeg har foldet og flettet. De sorte tern/led, er Café Noir kaffeposer. Pungen måler ca. 10 x 15 cm. Prisen for denne pung, er kr. 300,00 - At lave motiv punge og tasker er meget omstændigt, og tidskrævende. Jeg får billederne sendt via mail - Jeg skal ind og have fat i hvert enkelt billede, for at minimere dem, så de passer ind i "min skabelon" - Efterfølgende skal hvert enkelt billede, skæres ud efter en motiv lineal. Selvom det tager mange timer, synes jeg altid det er sjovt at se det færdige resultat - Den person som skal have pungen eller tasken, får en meget unik en af slagsen ;-)
Dette billede er taget for at vise den anden side af pungen med familien egne billeder. Pungen er skiftevis sort og hvid indeni.
Motiv Taske flettet af en piges egne private billeder. For at gøre tasken vandtæt, har jeg sat tape på alle led, inden jeg har foldet og flettet. Tasken måler ca. 15 x 21 cm. Prisen for denne taske, er 700 kr.
Dette billede er taget, for at vise den anden side af motiv tasken, af en piges egne billeder.
Pung flettet af en piges egne billeder af barn og hunde, som jeg fik sendt via mail. For at gøre pungen vandtæt, har jeg sat pakketape på alle led, inden jeg har foldet og flettet. Pungen måler ca. 10 x 15 cm.
Dette billede er blot taget for at vise den anden side af motiv pungen, af en piges egne billeder.
Motiv pung, flettet af en families egne private billeder, samt billeder af Medina & Rasmus Seebach. For at gøre billederne vandtætte, så de tåler vådt vejr, har jeg sat tape på, inden jeg har foldet og flettet. De sorte tern/led, er Café Noir kaffeposer. Pungen måler ca. 10 x 15 cm. Prisen for denne pung, er 300 kr.
Dette billede er blot taget for at vise den anden side af motiv pungen, af en piges egne billeder.
Motiv pung, flettet af en families egne private billeder. For at gøre billederne vandtætte, så de tåler vådt vejr, har jeg sat tape på, inden jeg har foldet og flettet. De sorte tern/led, er Café Noir kaffeposer. Pungen måler ca. 10 x 15 cm.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Tabea Petersen | Svar 23.06.2014 14.53

Hej Susanne, jeg vil gerne bestille en taske i str. 12,5x20cm med egne billeder til min mors fødselsdag. Hvad koster det, og hvor lang tid tager det at lave?

Susanne 23.06.2014 15.21

Hej Tabea, Tak for din besked. Jeg håber du vil skrive til mig via kontaktsiden, så finder vi ud af hvordan og hvorledes med den taske du ønsker. Hilsen Susanne

tina | Svar 12.02.2014 15.41

har du en fil du vil dele :) har ikke helt knækket koden til det her

Susanne 12.02.2014 15.50

Hej Tina, Skriv til mig via kontaktsiden, så tager vi den derfra Mange hilsner Susanne

Charlotte | Svar 30.10.2013 14.56

Hej Laver du stadig disse punge og hvor kommer du fra i landet?

Susanne 31.10.2013 09.02

Hej Charlotte, Det gør jeg Bor på Sjælland, 2765 Smørum. Skriv til mig via kontaktsiden, hvis det har interesse. Hilsen Susanne

Louise | Svar 04.06.2013 19.34

Hvad koster sådan en flettet taske med egne billeder hvis det skal vær som håndtaske? Hvilke str har du der? Hvad er der af rum i sådan en? Og er der lynlås i?

Susanne 04.06.2013 20.52

Hej Louise, Vær sød og sende mig en besked via min kontaktside. Jeg har ikke nok tegn til at skrive det hele her :o( Mange hilsner Susanne

Katja | Svar 25.04.2013 23.38

Det er godt nok nogle flotte tasker og helt specielle!
Hvordan får du billederne til at passer, når du fletter?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.09 | 04:30

Hej Helle, håber du lige vil skrive til mig via kontaktsiden - bjælke ude til venstre Hilsen Susanne

...
27.09 | 14:57

Hey
Vil godt købe nogle små

...
26.09 | 17:21

Hvilken størrelser har du tilbage linealer?

...
26.09 | 15:37

Hej Helle, det gør jeg, har dog ikke alle str. mere - kontakt mig gerne via kontaktsiden, hvis du har interesse i nogen af dem Hilsner Susanne

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE